Om oss

 

Norsk forening for slagrammede (NFS) ble etablert i januar 2007 og fikk lag i Molde i mai samme år. Vi ønsker på vår nettside å holde våre medlemmer og de som er inne på siden orientert om det som skjer i vårt lag.

 

 Vi ønsker å være til hjelp for alle som har fått slag og deres familier.

 

NFS Molde og omegn ønsker å gi gode tilbud til våre medlemmer. Vi håper å kunne bidra til å spre kunnskap om slag og risikofaktorer og gi nyttig informasjon og gode råd til slagrammede og pårørende.  Våre medlemmer vil dele sine erfaringer og kunnskap med nye slagrammede og pårørende gjennom vårt likepersonarbeid. Vi har ca 170 medlemmer fordelt på 11 kommuner. Til tross for lange avstander har vi svært godt oppmøte på våre medlemsmøter. Vi i styret legger stor vekt på at alle skal trives og få gode og nyttige tilbud.

 

På våre medlemsmøter har vi foredrag der fagpersoner gir oss nyttig informasjon i forhold til bl.a. hjerneslag, rehabilitering, trening, kosthold, ergoterapi, fysioterapi, de skjulte vanskene, bilkjøring, osv. Vi arrangerer månedlige medlemsmøter og slagkafé, kortreistturer, turer med overnatting og julebord. Vi har også i samarbeid med Kunnskapsreise gjennomført to vellykkede turer til sydligere strøk.  I 2013 var vi 9 dager i Torremolinos i Spania og i 2016 hadde vi 7 dager på Samos i Hellas. Vi håper også at vi til høsten 2018 kan ta en tur til varmere strøk.

 

Vi er godkjent som lotteriverdig organisasjon og får Bingomidler fra Max Bingo i Molde og Grasrotmidler fra Norsk Tipping. Dette har ført til at vi kan sponse alle våre turer og julebord.  Alle som spiller hos Norsk Tipping kan være med å støtte oss. Vårt lag får 5 % av spilleinnsatsen og dette går ikke utover premien eller vinnersjansene til den som spiller.

 

De som vil bli grasrotgivere kan oppgi vårt org.nr: 991 253 645 til sin kommisjonær.

 

For mer informasjon om NFS viser vi til hovedorganisasjonens hjemmeside: www.slagrammede.org.